dilluns, 24 de maig del 2010

Canya Anglesa


La canya anglesa és una canya petita i lleugera. Les seves mides van des dels 3,5 metres fins als 4,5 metres. El seu pes sol estar al voltant dels 220g. Són força econòmiques ja que en podrem adquirir una pel mòdic preu de 120 €.
Estan construïdes de carbono o grafit i el seu mànec sol ser de suro. El porta carrets és de tipus de rosca en alguns models i per mitja d'anelles de fibra en d'altres. El model d'anelles fa que el pes de la canya sigui menor i ens permet col·locar el carret en el punt que desitgem. El que destaca més en aquest tipus de canyes és la gran quantitat d'anelles que incorpora; normalment 13.

Aquesta canya està pensada per pescar a grans distàncies, 30 o més metres. Els flotadors no tenen res a veure amb els de les altres modalitats. Solen estar enganxats a la línia de forma fixa o corredissos, que és la forma més habitual d'utilitzar-los.

Un dels principals problemes, a priori, és poder llançar el pinso a les grans distàncies on es pesca. Això ho podem solucionar utilitzant tiradors, que podem trobar en qualsevol botiga de pesca.

carles gil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada